Turvaa & nautintoa parisuhteeseen -viikonloppu

Retriitiltä palataan suhteeseen, jossa on enemmän yhteyttä, syvyyttä, avoimuutta ja nautintoa. Turvallisesti liittyneet kumppanit osaavat rentoutua ja antautua nautinnon äärellä tuntemattomiin virtauksiin. He onnistuvat varaamaan yhteistä aikaa ja osaavat tukea toisiaan vaikeiden tunteiden äärellä. He voivat keskustella avoimesti, ilman nolostumista tai pelkoja sekä tukea toisiaan elämän väistämättömien haasteiden edessä.Monessa parisuhteessa arjen rutiinit ja kiire jättävät alleen yhteisen ajan. Pinnan alla on kaipuu läheisyyteen ja turvaan. Suhde saattaa toimia kuin hyvä tiimi – arki pyörii, työnjako sujuu – mutta romanttinen ja intiimi yhteys, se jossa olette vain toisianne varten, jää usein huomaamatta odottamaan parempia aikoja.Turvaa & nautintoa parisuhderetriitti on luotu pysäyttämään suhteen etääntyminen, mahdollistamaan yhteys, turva ja yhdessä kasvaminen sekä rikastuttamaan jaettua nautintoa.

TUNNISTATKO PARISUHTEESSASI JOTAKIN NÄISTÄ:

  • Yhteisen laatuajan ja pysähtymisen tarvetta
  • Hiipivää etäisyyttä ja liikaa somea
  • Puhumisen haastetta ja sanomattomia odotuksia
  • Kumppanin arvostelua ja tyytymättömyyttä
  • Ravitsevamman kosketuksen ja intiimiyden kaipuuta

KAIPAATKO :

  • Turvallista tunneyhteyttä ja kohtaamista
  • Kuulluksi tulemista
  • Arvostusta omalta rakkaalta
  • Rakastavaa ja pyyteetöntä kosketusta
  • Yhteistä aikaa ja syvää (ajoittain villiä) nautintoa
  • Vapauden ja yhdessä kasvamisen tunnetta

TURVAA & NAUTINTOA PARISUHDERETRIITILLÄ: 

Ollaan irti töistä, älylaitteista, uutisista, kotitöistä, remontista, lastenhoidosta ja muusta arkisesta tekemisestä
Tullaan valmiiseen ruokapöytään
Nautitaan yhteyttä tukevasta ja rakentavasta ohjelmasta
Kohdataan kumppanin kanssa uudella tasolla

Rohkea lupaus: Retriitiltä palataan suhteeseen, jossa on enemmän yhteyttä, syvyyttä, avoimuutta ja nautintoa. Retriitin jälkeen kummallakin on selkeämpi ymmärrys omista tunnehaavoistaan ja siitä, miten ne vaikuttavat parisuhteessa ja miten olla niiden äärellä yhdessä. Paremmat tunnetaidot ovat opittavissa oleva taito, joka tuo suhteeseen syvää turvaa ja nautintoa. 

Viikonloppuretriitin keskiössä on yhteisten, positiivisten ja läsnäolevien hetkien luominen, joissa kohdataan toinen kokemalla uudenlaista yhteyttä ja syvempää nautintoa.

Viikonlopun aikana mm.:

  • tutkitaan tantrisen parisuhteen perusteita
  • aletaan ymmärtää turvallisen tunnesiteen merkitystä romanttisessa rakkaudessa
  • kurkistetaan kumppanin sekä omien tunnereaktioiden taakse ja tunnistetaan niiden takana olevia tarpeita
  • kehitetään omia tietoisuustaitoja
  • aletaan tunnistaa vaikutusmahdollisuuksia negatiivisiin vuorovaikutustilanteisiin (riidat), mikä mahdollistaa läheisyyden säilymisen suhteessa silloinkin, kun käsitellään kipeitä asioita.
  • syvennetään yhteistä ja yksilöllistä nautintoa. 

Retriitistä voit lukea lisää täältä

RETRIITIN OHJAAJISTA

Mariel on taustaltaan biologian tohtori ja myöhemmin kouluttautunut systeemiseksi (perhekonstellaatio) ja somaattiseksi (Somatic experiencing) terapeutiksi sekä seksuaaliterapeutiksi. Lisäksi hän tarjoaa tunnekeskeistä pariterapiaa (www.sydamellamariel.fi).

Vesa on valmentaja, perhekonstellaatio- ja tantraohjaaja (Tantric Life Coach). Lisäksi hän on systeeminen organisaatiokonsultti sekä yksilö- ja ryhmäcoach.

Vesan ja Marielin yhteinen tantrinen matka on kestänyt neljä vuotta. Ohjaajina molemmat ovat syvästi kohtaavia, lempeitä ja tarkkanäköisiä. Heillä on kyky kannatella ryhmätilanteita niin, että omat oivallukset ja ymmärrys voivat turvallisesti syventyä. Molemmilla on pitkä kokemus tantrisesta polusta yksin ja yhdessä.
Meille tantrisuus parisuhteessa tarkoittaa mm. tilanteiden hyväksymistä sellaisina kuin ne ovat, tunteiden sallimista, leikkisyyttä ja luovuutta, autenttisuutta ja sen etsimistä, suojakuorien riisumista, antautumista yhteyteen. Toisaalta tantrisuus on myös sen havainnoimista, kun on pudonnut yhteydestä ja pysähtymistä sen äärelle ja omien tarpeiden tunnistamista sekä omien ja toisen tunteiden kannattelua vuorovedoin. Tantrisuus on tietoisuus-, läsnäolo- ja kohtaamistyötä sekä jatkuvaa kasvua. Ja onhan se toki myös nautintoa ja sen tutkimista ja tarjoamista toiselle. Tantrisuudessa saamme ihmetellä maskuliinisuuden ja feminiinisyyden luonnollista tanssia sekä keskeneräisyyden ja epätäydellisyyden sallimista. Tärkeää on myös oman sisäisen työn tekeminen eli niin kutsuttu terveellinen erillisyys. Tantrisuudessa vaalitaan kehon ja mielen terveyttä mm. ruuan, unen, liikunnan ja luontoyhteyden avulla.